174015dsaehj174015esdasd174015srdaesd174015ded174015dss174015eaeae174015sds174015es174015esse174015ii174015k174015tu174015uuup

Her er butikken med Norges største utvalg av hodeplagg

Som landets største forretning på hodeplagg tilbyr Hattebutikken Holm i Oslo et imponerende utvalg til ethvert bruk, fra klassiske fedora-hatter, moteriktige sixpence til cowboyhatter og flosshatter fra ledende produsenter og leverandører fra hele verden.

Men navnet til tross: Her finner du også en turist- og klesavdeling. Nede ved Rådhuset i Oslo har Hattebutikken Holm vært drevet siden 1937. Da het eieren – som navnet røper – Holm.

På 1950-tallet overtok Waage-familien forretningen, og i dag er Cato Waage daglig leder og tredje generasjon i den ærverdige bedriften. Her har de fire faste ansatte i tillegg til en del deltidsansatte. Kundegruppen er nok i hovedsak menn, men de senere årene har forretningen også fått et stort utvalg av damehatter.


174015eaeae


– Utvalget vårt skal alltid være av en slik bredde at man får mye å velge mellom, og i dag er vi den største forretningen i landet på hodeplagg. Akkurat nå er sixpencen veldig på mote. Der har vi en stor kolleksjon, forteller Waage.


Kangol, Stetson, Borsalino, Bugatti, Jaxon, MJM, Brixton – alle merker du kan tenke deg i et utvalg som kan ta pusten fra de fleste: Klassiske hatter, dresshatter, caps og westernhatter, baseballcaps, stråhatter og panamahatter til skiluer, sangerluer og pelsluer. Men Hattebutikken Holm selger også strikkegensere, vanter og votter fra Selbu, elgskinnsprodukter, dunjakker, softshelljakker, skjerf, hansker, paraplyer og spaserstokker – for å nevne noe av utvalget.


174015esdasd


Lang og ærverdig historie til tross: Waage innrømmer litt ambivalente følelser overfor 80-årsjubileet. Man skal ikke hvile på en lang tradisjon når man etterstreber å være en forretning for fremtiden. Hattebutikken Holm har selvfølgelig nettbutikk, men lite kan konkurrere med veiledning og råd i butikken. Her kan de blant annet hjelpe deg med å finne den sixpencen som passer nettopp din fasong.


– Derfor er det mange kunder som fremdeles foretrekker å komme innom forretningen vår selv. Vi er stadig på utkikk etter de nye trendene, vi reiser på messer i Europa og får innspill fra våre engros-firmaer – og da er det godt å ha 80 år bak seg og et stort kontaktnett over hele verden, smiler Waage.

Les mer...

2017-10-13 10.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv