156031 EI

Med vekt på det funksjonelle, blikk for det estetiske

Elektro Installatøren i Drammen tilbyr alt av elektrisk installasjon, styringssystemer med egen programmering tilpasset ditt behov, og samarbeider med interiørarkitekter innenfor spesialdesign på belysning.

I en ny bolig er det estetetiske ofte det viktigste for kunden i tillegg til det funksjonelle, og da blir det veldig mange detaljer som skal på plass. Elektro Installatøren leverer spesialtilpassede løsninger og interiørdesign.

– Vi får ofte høre at vi er ekstra gode på det estetiske og funksjonable, samtidig som vi er løsningsorienterte. Vi har en god finish og er opptatt av å levere et godt sluttresultat, forteller daglig leder Kjell Arne Dokken.

Firmaet startet opp i 2013, men selv har han erfaring fra faget siden 1987. Firmaet har i dag åtte ansatte, som arbeider mest mot privatkunder, men har også noen faste kunder innen industri og næring. Geografisk server de Asker, Bærum, Drammen og har største kundekretsen i Oslo. Dokken har kunder som har fulgt han siden 1994. Da sier det seg selv at den personlige kontakten er viktig. God kundeservice og god dialog går hånd i hånd, mener han. Men mye har forandret seg på tyve år:
Elektro Installatøren er også sertifisert innen EKOM (Elektrisk Kommunikasjon) for å drive med kommunikasjon og styring av huset både innenfor og utenfor husets fire vegger.
På styringssystemet bruker de blant annet KNX.

– Smarthusløsninger er i vinden, og vi ser et stort potensiale fremover.
Vi har en ansatt som kun driver med programmering og idriftsettelse av styringssystemer.
Installasjonen krever spesialkompetanse, for det er mye avansert elektronikk som skal inn, og man må kunne faget godt for å kunne se løsninger. I tillegg er det et viktig miljøvennlig aspekt her: Man kan for eksempel programmere inn natt senking av tempraturen, eller bevegelsessensorer som skrur av lyset når man har forlatt rommet. Som elektrobedrift ønsker vi å være fremoverlent med tanke på den teknologiske utviklingen, sier Dokken.

Les mer...

2015-12-21 16.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv