Eksperter på betong

Etter mer enn 30 år i betongbransjen, har Torgeir Uglem fortsatt til gode å måtte avbryte en jobb fordi han ikke har mestret å løse en utfordring. Det er ingen tvil om at kunnskap og kompetanse er egenskaper som bare blir bedre med lang fartstid. Kongsberg Betongsaging har definitivt erfaringen i orden.

Uglem startet som ansatt i et entreprenørfirma i Kongsberg i 1981, og jobbet blant annet med betongsaging før avdelingen hans skulle legges om. Da etablerte han sitt eget firma, Kongsberg Betongsaging, slik at jeg kunne fortsette med betongsaging. Det var i 1987.
   – Kundene våre er for det meste de store entreprenørene som Skanska, Veidekke og Isachsen-gruppen, men vi har privatkunder også. Når folk kommer og skal ha hull til for eksempel nye ventiler og døråpninger, så tar vi det, sier Uglem.

I dag har firmaet tre ansatte, og tar oppdrag over nesten hele Østlandet, inkludert Buskerud, Telemark og Oslo. Mye er spesialoppdrag, og Uglem og hans kolleger utfører alt innen betongsaging og kjerneboring. I tillegg kommer riving med riveroboter og småmaskiner, og ellers alt som har med betong og betongkonstruksjoner å gjøre.
   – Det begynner å skje en del i byen her nå, med blant annet tre store byggeprosjekter, så vi har et håp om å komme med der. Vi er gode på alt som har med betong å gjøre, og med lang erfaring har jeg ikke vært tvunget til å stoppe opp på en eneste jobb siden jeg startet, forteller Uglem.

Kongsberg Betongsaging har mange mindre oppdrag å sette fingrene i, men ønsker seg også flere større prosjekter. Bransjen utvikler seg i retning av at byggefirmaene bare blir større og større, noe som ofte gjør ting vanskeligere for en liten aktør som Uglems firma. Men erfaringen som ligger i bunn i Kongsberg Betongsaging er det få som kan matche.
   – Man må være litt tøffere på markedet for å få oppdrag, for nå går det mye på pris. Så mye at man noen ganger må jobbe nesten gratis. Men det er viktig å huske på at utstyret vi bruker er dyrt, og det koster å holde det hele i gang, sier Uglem.

Les mer...

2013-12-19 20.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Kongsberg Betongsaging
  • www.betongsaging.net
  • Telefon:
    95863223
  • Adresse:
    Jondalsveien 524
    3614 Kongsberg
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv