Samvittighetsfulle og ærlige advokater

“Alle har en historie. Vi lytter til den, og peiler den inn på riktig spor rettslig sett. Som advokatkontor er vi en serviceinstitusjon som skal være tilgjengelig og til stede for våre klienter”, sier den ene halvparten av Advokatfirmaet Stallemo i Kristiansand, Svein Kjetil Stallemo.

Han fullførte studiene ved UIO i 2005, og jobbet på et kontor i to år som advokatfullmektig før han tok ut bevilling og startet opp eget i 2008.
- Jeg ansatte en medarbeider ganske kjapt, og så kom Eirik med i 2010. Fra våren 2011 har det vært kun oss to, og vi stortrives i de fantastiske lokalene her på fiskebrygga i Kristiansand, smiler Svein Kjetil.

Kollega Eirik Glad Balchen startet som fullmektig i 2010, men er nå advokat.
- Da jeg kom med, hadde selskapet kommet over den første bøygen og opparbeidet seg en jevn kundeportefølje. Det som slo meg som som nyansatt, var den mengden arbeid som ble lagt ned for å levere de gode resultatene, forteller han.

Sammen tilbyr de to advokatene bistand innen en rekke fagområder, som arbeidsrett, strafferett, familierett og selskapsrett. Som god jurist er det mye man skal ha forståelse for. Man må kunne det grunnleggende teoretiske, men også ha en bredere forståelse.
- Juss er ikke vitenskap, og det er ingen jurist som kan alle de norske lover. Det handler mer om å hele tiden utvise skjønn og tolkning, sier Svein Kjetil engasjert.

De to utfyller hverandre, og med en felles forståelse av grunnverdier og verdisyn går samarbeidet på skinner.
- Vi får skjebner og problemstillinger i hendene, og kundene har ulike forutsetninger når de kommer til oss. Vi mener dog at vi gjør en grundig og ærlig jobb samme hva slags kunder det er, og vi behandler alle likt. Vi får mange positive tilbakemeldinger, og setter litt av den yrkesmessige æren vår i å gjøre et samvittighetsfullt arbeid, på en en hurtig og effektiv måte. Det er en forutsetning i dag, særlig overfor næringslivet, avslutter Balchen og Stallemo.

Les mer...

2012-12-20 16.15

aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...
rohneselmerab6

Blir én av de mest solgte bilene i 2024

Artikkel RøhneSelmer Asker og Bærum troner som Norges ledende Ford-forhandler, og ved RøhneSelmer Asker og Bærum, rulles rykende ferske nyheter fra Ford ut én etter én. Med nye lanseringer og gamle klassikere,...

Kontaktinformasjon

  • Advokatfirmaet Stallemo
  • Adresse:
    Sjølystveien 3
    4610 Kristiansand
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv