164084 BS

Erfaring og positivitet

Byggmester Svein Jacobsen AS har mer enn 40 års bedriftserfaring bak seg og hele Vestfold som nedslagsfelt. Fra hovedkvarteret i Horten leverer firmaet alt innenfor byggfag, muring, støping, snekring, utgraving, sparkling, maling, tapesering og kjøkken.

Lars Kristiansen har selv mange års erfaring i firmaet, men som daglig leder er han relativt fersk: Etter å ha arbeidet som butikksjef i en kort periode, ønsket han seg tilbake til byggebransjen, gikk mesterskole og jobbet samtidig hos Svein Jacobsen. Her trivdes han, her ville han fortsette, og da Jacobsen bestemte seg for å selge firmaet, slo Kristiansen til. I mai 2016 ble han bedriftseier. 


– Jeg er enormt takknemlig for at Svein var villig til å gjøre det så enkelt for meg å overta – og han var jo også interessert i at bedriften skulle kunne drives videre på en sunn måte. Og Svein er fremdeles ansatt her og hjelper til! Den erfaringen er viktig å ta med seg, og det setter vi pris på. Det er også en trygghet for meg, smiler Kristiansen. 


Samtidig er det med en god følelse man får føre videre et firma som er så godt forankret i lokalsamfunnet. Som bedriftseier blir du samtidig en tradisjonsbærer. Det forplikter også: De syv ansatte hos Svein Jacobsen AS legger vekt på å være så positive som de kan. 


– En tilbakemelding vi ofte får, går på at vi er hyggelige og ærlige, og at vi hele tiden har et godt samarbeid med kunden. Vi retter oss hovedsakelig mot det private markedet, men kommer oss egentlig sjelden ut av Horten, siden det er så mye jobb her for oss. Men i 2017 har vi faktisk to prosjekter i Tønsberg, forteller Kristiansen. 


Selv er mye av arbeidsdagen hans knyttet til muring og støping. Han klargjør for guttene som kommer etterpå og bygger. Selv om jobbmengden er økende, ønsker firmaet å holde seg på det nivået de er nå. Det er en trygghet i å bygge seg sterkt opp fra bunnen av og kanskje utvide etter hvert. Men så høyt som trykket er nå, frister det å ta inn flere folk, innrømmer Kristiansen. Både han og de ansatte er veldig fornøyd med omsetningen og ser positivt på 2017. Stadig nye prosjekter melder seg. 


– Det er mange som ønsker å pusse opp i Horten, og vi har mange oppdrag innenfor rehabilitering. Der er det relativt høyt trykk. Vi samarbeider også med et par arkitektfirmaer, og flere av kundene våre har faktisk hørt om oss via arkitektene. Da gjør vi noe riktig! Og Svein synes det er godt å se at firmaet som han la grunnlaget for, går så godt i dag, sier Kristiansen. 

Les mer...

2017-02-08 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Byggmester Svein Jacobsen AS
  • Telefon:
    932 15 600
  • Adresse:
    Skoggata 3A
    3189 Horten
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv