schmidtkjøkken3schmidtkjøkken2schmidtkjøkken1schmidtkjøkken2schmidtkjøkken3schmidtkjøkken5schmidtkjøkken1

Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

Fransk-tyske Schmidt Kjøkken, er slettes ingen nykommer i Norge. I om lag 40 år har de solgt kjøkken i Norge via forhandlere, og for hvert år har de vokst seg større.   




– Fra våre fabrikker går det ut 500 kjøkken hver dag, så vi er veldig store. Vi har rundt 700 til 800 butikker rundt omkring i Europa, og har blitt såpass store at vi kan levere full pakke til boliger; kjøkken, bad, garderober og møbler, forteller daglig leder Tor Arne Andersen ved Schmidt Kjøkken Tønsberg.
  


Skaper en rød tråd
Schmidt Kjøkken kan dermed innrede hele boligen, og ønsker nå å etablere egne butikker som kan vise alt de tilbyr.

  

– Utvalget er stort – også utvalget i farger, og vi har mye som ikke andre har siden vi har mulighet til å skape en rød tråd gjennom boligen. De seks siste årene har Schmidt Kjøkken derfor jobbet veldig for å etablere sine butikker i Norge, og i dag er vi 10 butikker som skal bli 12 i løpet av 2022, forteller en entusiastisk Tor Arne. 


Tor Arne startet Schmidt Kjøkken i september 2017 sammen med en kamerat. De reiste for å besøke fabrikken i Tyskland, og kunne etter besøket gå god for den utrolige kvaliteten til den fransk-tyske møbelprodusenten.   


– Vi er så heldige at vi har franske designere og den tyske kvaliteten – det beste av to verdener! Vi merker det blant annet på montørene, som elsker å montere Schmidt og sier at det er noe helt annet. Så vi følte at dette er noe vi kan stå inne for, konstaterer Tor Arne med et smil. 


Schmidt Kjøkken kan levere klassiske kjøkken i mange farger, også i laminat og tre. Fleksibiliteten er stor, og kvaliteten er svært høy.  




– Våre skuffer er testet for 220 000 åpninger, det er en viktig parameter som sier noe om kvaliteten. Kvaliteten er god hele veien, spesielt hengsler og håndtak, forsikrer Tor Arne.
 


Kjøkken for den moderne familien 
Med sine nyskapende kjøkkenløsninger, treffer Schmidt Kjøkken spikeren på hodet når det kommer til hvordan vi vil ha det på kjøkkenet i 2021.  


– Mange ønsker å åpne opp boligen og ha et sosialt kjøkken, og da treffer vi godt med det utvalget vi har, sier Tor Arne og utdyper: 


– Vi har en kvalitetsleverandør på hvitevarer og vi ser at benkventilasjon er det nye nå. Hvert fjerde eller femte kjøkken kjøpes nå med benkventilasjon, og det er en endring som skaper mer rom og fleksibilitet i forhold til hvor du plasserer kokesonen slik at flere kan delta i matlagingen. Det er blitt en stor trend, og der har vi mange flotte løsninger og leverandører, fastslår han. 

 

Schmidt Kjøkken er også et svært fremoverlent selskap med sitt store fokus på bærekraft. Gjenbruk av materialer fra fabrikken er blitt satt i system, og de har nylig kommet med et splitter nytt miljøprodukt som Tor Arne gleder seg til å presentere for kundene.  


– Miljø er én av tingene de er sertifiserte og veldig dyktige på, avslutter en tydelig stolt Tor Arne.  





Les mer...

2021-09-06 14.45

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv