151089_sans

Sansepleie holder til på Løkka 4 i Larvik og her handler det om vitalitet i alle livs faser

For både barn og voksne, overgangsfaser og for deg som ønsker å bli fulgt opp over tid, få støtte og bli møtt akkurat der du er i din livsprosess.

Trine Gjestrum Larsen startet å arbeide med rosenmetoden i 2001 og har siden utdannet seg som berøringsterapeut, mentaltrener og har erfaring fra skole, barnehage og spesialisthelsetjeneste og gir berøring på lindrende avdeling, palliativ pleie ved langt fremskreden kreft.  Her gis tilbakemeldinger som: ”dette skulle vært gitt til alle på blå resept”, ”dette gir meg ro”, ”alldeles nydelig å kjenne noe godt”.
  Da hun arbeidet som konsulent i enheten Læring og oppvekst tok hun imot barn og ungdom både 1 til 1 og i grupper.  Det ble tatt lesetest før og etter treningsopplegget med resultat opptil 3 dobling i lesehastighet i løpet 2-3 måneder og mange gikk opp en karakter i mange fag.
 

Hjertet mitt brenner ekstra for barna som har redusert evne til å håndtere stress, er engstelige, har vanskelig for å sitte i ro i lengre tid, er ukonsentrerte og lett lar seg distrahere av omgivelsene, kanskje de sover dårlig, sier Trine. Det er kroppens vei til læring som er hennes fagfelt i arbeidet med barna, og det beste av alt er at dette treningsopplegget er for alle, det er aldri for sent å lære og ofte løsner det på mange andre felt på samme tid. Barna elsker å komme hit å få en positiv opplevelse, der de kan få bedre koordinasjon, opplever mestring å kjenne ro og balanse i kroppen.
 

Sansepleie ønsker på sikt å instruere deg som arbeider med barn, slik at du får innblikk i hva du kan se etter hos barnet og gi deg verktøy og enkle øvelser for bedre å hjelpe barna.
  Du som forelder kan komme med barnet ditt til en gjennomgang.
 Vi vil da se om det er noe å hente med hensyn til bedring i lese og skriving, få bedre kroppskontroll gjennom et tilpasset treningsprogram inkludert sanseintegrasjon og avspenning. Trine oppfordrer fosterforeldre til å ta kontakt, og samarbeider blant annet med Sandefjord kommune.

Les mer...

2015-01-22 13.45

smarttruck4

Banebrytende teknologi: Dette er de store fordelene med elektriske trucker

Artikkel Miljøvennlig, trygt og svært tidsbesparende: De nye elektriske truckene er kommet for å bli! – De er 100 prosent vedlikeholdsfrie, og én av mange fordeler med litium er at man kan pauselade, forteller...
farnese3

Har du hørt om Vestfolds mest personlige møbelbutikk?

Artikkel Farnese Eiendomsforvandling, er ikke en vanlig møbelbutikk. Med et møblert showroom og galleri, er det lett å bli inspirert blant den nøye utvalgte innredningen. – Det skal være en helt annen opplevelse...

Kontaktinformasjon

sport24

Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Picture1

Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv