151089_sans

Sansepleie holder til på Løkka 4 i Larvik og her handler det om vitalitet i alle livs faser

For både barn og voksne, overgangsfaser og for deg som ønsker å bli fulgt opp over tid, få støtte og bli møtt akkurat der du er i din livsprosess.

Trine Gjestrum Larsen startet å arbeide med rosenmetoden i 2001 og har siden utdannet seg som berøringsterapeut, mentaltrener og har erfaring fra skole, barnehage og spesialisthelsetjeneste og gir berøring på lindrende avdeling, palliativ pleie ved langt fremskreden kreft.  Her gis tilbakemeldinger som: ”dette skulle vært gitt til alle på blå resept”, ”dette gir meg ro”, ”alldeles nydelig å kjenne noe godt”.
  Da hun arbeidet som konsulent i enheten Læring og oppvekst tok hun imot barn og ungdom både 1 til 1 og i grupper.  Det ble tatt lesetest før og etter treningsopplegget med resultat opptil 3 dobling i lesehastighet i løpet 2-3 måneder og mange gikk opp en karakter i mange fag.
 

Hjertet mitt brenner ekstra for barna som har redusert evne til å håndtere stress, er engstelige, har vanskelig for å sitte i ro i lengre tid, er ukonsentrerte og lett lar seg distrahere av omgivelsene, kanskje de sover dårlig, sier Trine. Det er kroppens vei til læring som er hennes fagfelt i arbeidet med barna, og det beste av alt er at dette treningsopplegget er for alle, det er aldri for sent å lære og ofte løsner det på mange andre felt på samme tid. Barna elsker å komme hit å få en positiv opplevelse, der de kan få bedre koordinasjon, opplever mestring å kjenne ro og balanse i kroppen.
 

Sansepleie ønsker på sikt å instruere deg som arbeider med barn, slik at du får innblikk i hva du kan se etter hos barnet og gi deg verktøy og enkle øvelser for bedre å hjelpe barna.
  Du som forelder kan komme med barnet ditt til en gjennomgang.
 Vi vil da se om det er noe å hente med hensyn til bedring i lese og skriving, få bedre kroppskontroll gjennom et tilpasset treningsprogram inkludert sanseintegrasjon og avspenning. Trine oppfordrer fosterforeldre til å ta kontakt, og samarbeider blant annet med Sandefjord kommune.

Les mer...

2015-01-22 13:45

167689321_144216810875091_7270095741464340065_n

Klare fordeler med PVC-vinduer

Artikkel Enkle å vedlikeholde, billigere enn tradisjonelle vinduer og svært motstandsdyktige: Intervindu.no AS, traff fulltreffer da de begynte med salg av PVC-vinduer.
sjøentreprenør6

Løser både kompliserte og ukompliserte oppgaver på lands og til vanns

Artikkel Sjøentreprenør Søyland i Mandal, har sammenlagt 45 års erfaring og sitter med spesialkompetanse på alt fra grunnarbeid på land til fundamentering i sjøen.

Kontaktinformasjon

Tone.3

Skjønnhetseksperten

Å leve av sin egen blogg er en drøm for mange. Men bak skjønnhetsbloggenes glossy image, skjuler det seg lange dager. Stylist, skjønnhetsekspert og journalist Tone Vid Skipá, gir oss et innblikk i hennes hverdag.

IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

IKEA forener verden

Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

67532874

Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

Arkiv